Categorieën
Nieuws

Digitale gezelligheid met Andre de Haan

In digitale gezelligheid vertelt een speler, speelster, (jeugd)trainer, coach, commissielid, of iemand die op een andere betrokken is over hoe het met hem/haar gaat. In de vijfde editie spreken we André de Haan.

Hoe gaat het met je?

Met mij en Siegrit gaat het goed. We zijn goed gezond en met de dames gaat het ook goed. Hielkje heeft veel plezier op school en Jildou is net begonnen op de peuter.

Hoe heeft de coronasituatie jouw leven aangepast?

Het leven van ons op zich is niet veel veranderd. Het werk hier thuis op de boerderij gaat gewoon door en de melk wordt gewoon opgehaald. Wel is het sociale iets minder geworden, maar hier proberen we het beste van te maken. 

Hoe ben/was je betrokken bij Wêz Handich/DOW?

Na onze tijd in Nieuw-Zeeland ben ik lid geworden van DOW en dat is nu al weer dik vijf jaar geleden. Ik speel in het zesde en dat bevalt prima.

Ben je nog aan het sporten sinds de competitie gestopt is in oktober 2020?

Nee, ik ben momenteel niet met een andere sport bezig. Maar een stapje harder hier op de boerderij dan krijg ik m’n beweging wel.

Wat doe je nu met de vrije tijd die je hebt door het wegvallen van korfbal?

De schaarse vrije tijd die we hebben proberen we met het gezin in te vullen. Even een blokje te fietsen of even te wandelen naar het bos. Ook mag ik graag (illegaal) muziek draaien op de FM. Dus als de kinderen op bed liggen ben ik ’s avonds regelmatig in mijn studio met de muziek bezig.

Heb je nog aanraders voor boeken/films/series/games?

Buiten de vakbladen over veehouderij heb ik eigenlijk nog nooit een boek gelezen dus van mijn kant geen tips. Ook de tv staat hier niet vaak aan.

Naar welke muziek luister je het meest?

Piratenmuziek

Waarom heb jij wel/niet zin om het korfballen weer op te pakken?

Van mij mag die corona wel snel weg gaan., dan kunnen we ook weer eens een wedstrijdje doen op zondag. De gezelligheid en de wedstrijden met het zesde, daar kijk ik wel weer naar uit. 

Welk (oud-)lid van Wêz Handich/DOW moet volgende keer verschijnen in deze rubriek?

Jakob Wiersema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *