Categorieën
Nieuws

Digitale gezelligheid met Ibrich Westerhof

In digitale gezelligheid vertelt een speler, speelster, (jeugd)trainer, coach, commissielid, of iemand die op een andere betrokken is over hoe het met hem/haar gaat. In de elfde editie spreken we Ibrich Westerhof.

Hoe gaat het met je?

Goed!

Hoe heeft de coronasituatie jouw leven aangepast?

Vorig jaar maart werd al gauw duidelijk dat wij geen eindexamen mochten doen en dat betekende geen LSD, geen eindexamenreis en dat ik in mei al klaar was met de middelbare school. In september ben ik begonnen aan de Academische Lerarenopleiding Basisonderwijs in Groningen. Mijn klasgenoten heb ik amper gezien en ieder college wordt online gegeven. Daarnaast is het contact met vrienden wat stilgevallen.

Hoe ben/was je betrokken bij Wêz Handich/DOW?

Dit seizoen ben ik van de A’s naar het tweede team van Wêz Handich/DOW gegaan. Helaas hebben we maar zes wedstrijden kunnen spelen. Daarnaast ben ik samen met Ilse, Teije Frits en Ruurd jeugdtrainer van de E’s en D’s van DOW.

Ben je nog aan het sporten sinds de competitie gestopt is in oktober 2020?

In oktober heb ik een abonnement op de sportschool afgesloten, al ging die vrij snel weer op slot. Ik heb toen een tijdje thuis gesport, maar toen ik in februari corona kreeg en mijn elleboog brak, is mijn conditie snel achteruit gegaan. Sindsdien wandel ik regelmatig, doe ik af en toe een workout en probeer ik drie keer per week te hardlopen. Verder schiet ik af en toe met Mark in de tuin.

Wat doe je nu met de vrije tijd die je hebt door het wegvallen van korfbal?

Sinds september heb ik het zingen weer opgepakt en ben ik op zangles gegaan. Daarnaast heb ik een extra bijbaantje genomen. Mark en ik sporten vaak samen en we wandelen regelmatig met Fimke. Nu er wat meer versoepelingen doorgevoerd worden, spreek ik weer vaker met vrienden af.

Heb je nog aanraders voor boeken/films/series/games?

Friends blijft mijn favoriete serie. Brooklyn 99 vind ik ook leuk om te kijken.

Naar welke muziek luister je het meest?

Ik luister tegenwoordig het meest naar de top 40 van Spotify, maar ik heb een brede muzieksmaak, ik vind bijna alles wel leuk.

Om welke reden kijk jij uit naar het volgende seizoen?

Ik mis vooral de wedstrijden en het gevoel om te winnen. Ik vind het fijn dat we weer met de selectie trainen, maar het competitiegevoel is wel weggevallen. Ook is het altijd leuk om na te tijd nog even met de groep te zitten en is de interactie met het publiek normaal gesproken hartstikke gezellig.

Welk (oud-)lid van Wêz Handich/DOW moet volgende keer verschijnen in deze rubriek?

Jente Nijboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *