Categorieën
Nieuws

Digitale gezelligheid met Johan Zandstra

In digitale gezelligheid vertelt een speler, speelster, (jeugd)trainer, coach, commissielid, of iemand die op een andere betrokken is over hoe het met hem/haar gaat. In de achtste editie spreken we Johan Zandstra.

Hoe gaat het met je?

Naar omstandigheden gaat het goed.

Hoe heeft de coronasituatie jouw leven aangepast?

Naast het vele thuiswerken, staat je sociale leven ook een soort van stil. Je kan niet zomaar even naar vrienden/familie toe. En nu wij in Groningen wonen moet je ook rekening houden met reistijd i.v.m. avondklok. De laatste tijd mag ik gelukkig weer steeds meer op locatie komen bij de klant, dit zie ik ook echt als een uitje.

Hoe ben/was je betrokken bij Wêz Handich/DOW?

Afgelopen seizoen was ik speler van het tweede en daarnaast ben ik nog jeugdscheidsrechter bij D.O.W.

Ben je nog aan het sporten sinds de competitie gestopt is in oktober 2020?

In het begin van de pandemie ben ik begonnen met hardlopen, maar daar ben ik alweer mee gestopt. Verder probeer ik altijd tijdens mijn werkpauze te wandelen.

Wat doe je nu met de vrije tijd die je hebt door het wegvallen van korfbal?

Voornamelijk series/YouTube kijken en gamen met vrienden en collega’s.

Daarnaast ben ik mij wat meer gaan verdiepen in cryptocurrency en probeer ik weer wat studie voor het werk op te pakken. En af en toe samen met Moniek te wandelen naar bijv. het Noorderplantsoen, Stadspark of centrum van Groningen.

Heb je nog aanraders voor boeken/films/series/games?

Ik ben sinds kort begonnen met het kijken van Invincible op Amazon Prime, echt een topserie als je houdt van het superhelden-genre. Games zoals Among Us, Skribbl.io en The Jackbox Party Pack voor het gamen met vrienden.

Naar welke muziek luister je het meest?

In de ochtend luister ik altijd op de radio naar Veronica Inside. Wanneer ik thuis ben en muziek wil luisteren zet ik vaak een standaard top-40 lijst van Spotify op.

Om welke reden kijk jij uit naar het volgende seizoen?

Het spelen en natuurlijk winnen van wedstrijden, en om weer ouderwets te kunnen ouwehoeren op de trainingen met teamgenoten.

Welk (oud-)lid van Wêz Handich/DOW moet volgende keer verschijnen in deze rubriek?

Onze ex-pinchhitter Pieter Hoekstra die nu bij Joure speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *