Categorieën
Nieuws

Digitale gezelligheid met Trynke de Vries

In digitale gezelligheid vertelt een speler, speelster, (jeugd)trainer, coach, commissielid, of iemand die op een andere betrokken is over hoe het met hem/haar gaat. In de tweede editie spreken we Trynke de Vries.

Hoe gaat het met je?

Goed!

Hoe heeft de coronasituatie jouw leven aangepast?

Werken kan ik nog gewoon, maar m’n sociale leven is wel wat weggevallen. Zoals korfbal en het uitgaan met vrienden. Ik zit nu veel vaker thuis. Ik ben blij dat ik mezelf er nog wel toe kan zetten om eruit te gaan met de honden of zelf te sporten, anders wordt het wel deprimerend.

Hoe ben/was je betrokken bij Wêz Handich/DOW?

Ik ben nog steeds betrokken bij Wez Handich/DOW. Ik ben jeugdtrainer/coach en speel in de selectie.

Ben je nog aan het sporten sinds de competitie gestopt is in oktober 2020?

Ja, ik heb het hardlopen goed opgepakt en heb inmiddels al twee keer een halve marathon gelopen. Met het koude weer heb ik wel wat stil gezeten, al heb ik natuurlijk wel op de schaatsen gestaan. Ik probeer het nu weer een beetje op te pakken nu de tempraturen beter worden!

Wat mis je het meest van Wêz Handich/DOW?

Eigenlijk mis ik alles. De jeugd trainingen geven, schreeuwend aan de zijlijn staan wanneer ze het veel te spannend maken, de eigen wedstrijden en natuurlijk de gezelligheid na de wedstrijden.

Wat doe je nu met de vrije tijd die je hebt door het wegvallen van korfbal?

Eigenlijk niet veel. Voornamelijk werken, sporten en slapen 😉

Heb je nog aanraders voor boeken/films/series/games?

Ik heb laatst een leuke serie gekeken: Karppi, dat is een detectiveserie. En qua films vind ik de Hunger Games nog steeds leuk.

Naar welke muziek luister je het meest?

Als ik te hardlopen ga luister ik graag naar hardcore of hardstyle. En gewoon in de auto is het heel wisselvallig, dan gaat het van Bizzey naar Bruce Springsteen.

Waarom heb jij wel/niet zin om het korfballen weer op te pakken (wanneer dat toegestaan is)?

Ik heb er ontzettend veel zin in om weer te gaan korfballen, omdat ik veel meer gedreven ben dan eerst en veel zin heb om mezelf te verbeteren in het veld.

Welk (oud-)lid van Wêz Handich/DOW moet volgende keer verschijnen in deze rubriek?

Anne Zuiderveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *