Categorieën
Nieuws

Laatste seizoen Pieter Alberda bij Wêz Handich/DOW

Pieter Alberda stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer bij Wêz Handich/DOW. Dat heeft de uit Reduzum afkomstige Alberda onlangs bekend gemaakt. Aanleiding voor zijn keuze om te stoppen is een verschuiving van prioriteiten. Zowel de beide besturen als de selectie hadden de huidige samenwerking graag willen voortzetten, maar respecteren zijn besluit.

De jonge selectie heeft onder leiding van Alberda een stevige ontwikkeling doorgemaakt waarbij er in de hele breedte stappen zijn gemaakt. Zo is het eerste team doorgegroeid naar een degelijke eersteklasser en is het tweede team in de zaal gepromoveerd naar de reserve eerste klasse. Het enthousiasme, de creativiteit en de humor van Alberda zijn belangrijk in de verbinding die hij met zijn spelers maakt. Daarnaast heeft zijn strategie en duidelijkheid aanzienlijk bijgedragen aan de groei van de groep jonge spelers.

Het huidige seizoen ziet er door het coronavirus helaas anders uit dan gedacht, maar desondanks hoopt Alberda zijn periode bij Wêz Handich/DOW op het veld waardig af te kunnen sluiten.

De beide verenigingen bedanken Pieter Alberda voor zijn inzet en bijdrage voor de clubs en wensen hem en zijn gezin alle goeds toe in de nabije toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *