Categorieën
Nieuws

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2023

Zoals jullie ondertussen gewend zijn doen wij ook dit jaar weer mee met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz in Kootstertille. Hieronder de actievoorwaarden op een rijtje. 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van maandag 13 februari t/m maandag 10 april 2023.
  • Bij elke € 10,- (excl. statiegeld) aan boodschappen ontvangt je 1 Jeugd Sponsor Munt. Wekelijks zijn er Jeugd Sponsor Aanbiedingen waarmee extra sponsorpunten kunnen worden gespaard. Een overzicht van de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen is te vinden in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V.
  • De aanbiedingen met extra veel Jeugd Sponsor Munten als onderdeel van de Jeugd Sponsor Aanbiedingen zijn alleen geldig in de betreffende week zoals ook gecommuniceerd in de wekelijkse voordeelfolder van Poiesz Supermarkten B.V. en voor deze aanbieding geldt op = op.
  • Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van DOW, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.
  • Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De Jeugd Sponsor Munten die zijn uitgegeven tijdens vorige edities van de Jeugd Sponsor Actie zijn niet meer geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor nieuwe Jeugd Sponsor Munten.
  • De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van DOW is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Kootstertille. 

Doe je boodschappen in een andere Poiesz supermarkt? Geen probleem, spaar dan gewoon mee en lever je munten in bij Tjitske (Kleine Hornstweg 4) of Christine (Seadwei 25). Dan zorgen zij ervoor dat de munten in de koker van DOW terecht komen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *