• Nadat Henk Bijker zich eerder als hoofdtrainer aan de samenwerkende korfbalverenigingen TFS, DOW en Wêz Handich had verbonden, maken Douwe de Haan en Renze Miedema de trainersstaf voor seizoen 24-25 compleet. De besturen van de drie
    verenigingen en de gezamenlijk TC zijn blij met de toevoeging van beide heren.

  • Voor Douwe de Haan is het een poosje geleden dat hij als trainer/coach werkzaam is geweest. Zo was hij in het verleden bij vele clubs in het noorden en ook op hoog niveau actief als trainer/coach. De Haan blijft een echte liefhebber en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij zal bij het trainen en coachen van de selectie met name een assisterende rol gaan vervullen.

  • Renze Miedema is een bekend gezicht binnen de drie verenigingen. Hij is als speler actief geweest in de A-selectie van de samenwerkende clubs en momenteel nog speler van het derde team. Miedema is als trainer/coach eerder ook actief geweest bij verschillende verenigingen en kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij de eigen club. De samenwerking met de andere stafleden is daarin een waardevol gegeven. Naast het verzorgen van trainingen zal hij ook de coaching van het tweede team voor zijn rekening nemen.